Vilpola -mallisto, suomalaista suunnittelua

10.2.2020

Vilpola – Finnish design

Vilpola on vuonna 2013 lanseerattu kodintekstiilien mallisto, jossa on mukana ainoastaan suomalaisten suunnittelijoiden suunnittelemia kuoseja. Vilpola on saanut nimensä perustajillensa tärkeän paikan mukaan ja sen tarina vie aina 60-luvulle asti. Mallisto kasvaa koko ajan; aina kun uusia ideoita ja sopivia kuoseja löytyy. Vilpolan inspiraationa toimivat suomalaisuus, itsevarmuus sekä ajattomuus, joten niillä ehdoilla valitsemme myös kuosimme. Tarkoituksena on löytää kuoseja jokaiseen kotiin ja tilaan, kuitenkaan noita kolmea ominaisuutta unohtamatta. Ajaton, itsevarma, suomalainen. Vilpola.

Keväässä on valo ja kasvu. Se aika on, jota odotamme herkeämättä monta pimeää kuukautaa. Kun vihdoin kevään tulon aistii, se on suorastaan juhlallinen hetki! Valoisat yöt, vehreä luonto ja lämpimät ilmat, Miten ihanaa onkaan, kun aurinko vain hetkeksi häviää horisontinsta noustakseen jälleen energisenä ja virvoittavana. Kuinka maltamme edes odottaa!?

Myös Vilpolaan on tullut kevät ja kesän odotus – kauniit värit, kasvun ja kukinnan aikan. Vilpolan kevät/kesä 2019 – kangasmallisto on kauneuden juhlaa. Malliston vrimaailmaa ihastuttavat lempeät vaaleanpunaisen sävyt, kasvun vihreä, raikas valkoinen sekä rauhoittavat harmaan sävyt.

Tule tutustumaan myymäläämme tai kurkkaa nettiin!